aanbod


Wendbaar leiderschap is nodig in een complexe wereld waar continue verandering de enige constante is. Hiërarchie en taakgericht leiderschap wordt in toenemende mate vervangen door mensgericht leiderschap waarin autonome teams kunnen groeien. Dit vraagt om een eigentijdse visie op leiderschap en organiseren en een verruimd bewustzijn om je aan te passen aan deze nieuwe omstandigheden. Alle antwoorden en potentieel zijn al aanwezig, ben jij bereid het te activeren?

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

In een 1 op 1 setting zelfonderzoek naar persoonlijke effectiviteit en het verruimen van bewustzijn op de gewoontepatronen van de persoonlijkheid. Het succes van een leider wordt bepaald door zijn of haar bewustzijn. Anders zijn, leidt tot anders zien en anders doen. Persoonlijke coaching draagt hieraan bij.

Team- en organisatie ontwikkeling

Team- en organisatie ontwikkeling

Effectieve teams werken samen aan gezamenlijke teamresultaten, nemen verantwoordelijkheid voor het geheel, zijn betrokken bij elkaar en beschikken over teamvaardigheden. Ze leren van en met elkaar in een psychologisch veilig leerklimaat.

Ontwikkeling wendbaar leiderschap

Leiderschaps­­ontwikkeling

Het verruimen van jouw bewustzijn, vergroten van jouw impact en emotionele competentie en benutten van je intuïtie, waardoor jouw leiderschap effectiever wordt en vanuit verbinding met jezelf en anderen is afgestemd op de operationele en strategische uitdagingen van jouw organisatie.