aanbod

persoonlijke coaching


Ben je op zoek naar zelfonderzoek en versterking van jouw leiderschap door coaching in een 1 op 1 setting? Herken jij je in een van onderstaande vragen?

Persoonlijke coaching

Executive coaching

Voor directeuren, bestuurders en hun leidinggevenden.

De razendsnelle marktontwikkelingen vragen om een shift in leiderschapsrollen en een nieuwe manier van werken en besturen van de organisatie. De gewenste verandering begint bij mij.

  • Wat vraagt dit van mij en hoe geef ik effectief leiding aan deze verandering of transformatie?
  • Na een overname of reorganisatie moeten twee onderdelen integreren en samenwerken met een gedeelde missie, visie en strategie. Ik realiseer me dat dit veel vraagt van onderlinge relaties en vertrouwen tussen mensen. Hoe geef ik hier effectief leiding aan?
  • Ik wil graag in aanmerking komen voor een eindverantwoordelijke functie. Tot nu toe wordt dit niet in mij herkend. Ik wil onderzoeken wat ik in mijn leiderschap verder kan ontwikkelen, zodat ik in aanmerking kom voor dergelijke rollen.

Lees meer over de werkwijze.

Coaching persoonlijk leiderschap

Voor leidinggevenden en professionals die een meer ontspannen, succesvoller of betekenisvoller (werkend) leven willen leiden en die een stap willen zetten in zelfrealisatie.

Teal | Persoonlijke coaching
  • Hoe kan ik met meer ontspanning en plezier mijn werk doen in balans met mijn privéleven?
  • Ik heb de neiging om steeds aan verwachtingen van anderen te voldoen. Ik wil leren dicht bij mezelf te blijven in relatie met anderen.
  • Ik ben slim en dit heeft me tot nu toe veel gebracht. Hoe krijg ik mijn mensen mee in nieuwe ontwikkelingen en hoe zorg ik ervoor dat zij verantwoordelijkheid nemen? Ik realiseer me dat ik hiervoor mijn empathie en emotionele vaardigheden verder dien te ontwikkelen.
  • Ik ervaar veel werkdruk en stress in mijn leven en heb hierdoor ook lichamelijke klachten zoals slecht slapen en hoofdpijn. Ik realiseer me dat dit mede veroorzaakt wordt door mijn gewoontepatronen waarmee ik met situaties omga. Ik wil leren om me ondanks de druk van de omstandigheden te ontspannen in werk en privéleven.

Lees meer over de werkwijze,

Loopbaancoaching

Voor leidinggevenden en professionals die op zoek zijn naar een volgende stap in hun loopbaan en die zich realiseren dat iets nieuws gaan doen vraagt om anders zijn of een verruimd bewustzijn.

  • Ik wil een pas op de plaats maken in mijn loopbaan en onderzoeken wat mij bezielt en zin geeft in een volgende stap.
  • Na een impactvolle persoonlijke gebeurtenis sta ik anders in het leven. Ik wil onderzoeken wat dit betekent voor de volgende stap in mijn loopbaan.

Lees meer over de werkwijze.