Teal leiderschap

In een een-op-een coachtraject en in het programma Power of Presence gaan we na een intakegesprek aan de slag met jouw coachvragen.

Inzicht in drijfveren
Teal werkt met het Individueel drijfverenDNA™ van WaardenManagement. Na het invullen van een online vragenlijst, ontvang je een rapport met een persoonlijk profiel. Het profiel laat zien welke drijfveren jouw dagelijkse denken, voelen en handelen het meest aansturen en welke het minst. Na een verdiepend gesprek over het profiel begrijp je beter hoe en waarom je reageert en handelt.

Persoonlijke geschiedenis
Het gezin en de omgeving waarin je bent opgegroeid, is bepalend voor het gedrag dat je vertoont. Door je te verdiepen in je levensloop, krijg je zicht op je overlevingsmechanismen die vaak al vroeg in je leven zijn ontstaan. Het zijn de gedragspatronen die je vertoont wanneer je onder druk staat. Dit inzicht helpt bij het doorbreken en loslaten van belemmerende gedragspatronen.

Persoonlijk Intentieplan
De leidraad tijdens en tussen de coachgesprekken is een persoonlijk Intentieplan. We beginnen met een schets van je diepere Intentie: welke impact wil je hebben? Wanneer is jouw (werkende) leven voor jou betekenisvol? Vervolgens maken we een plan waarin jij aangeeft wat je de komende periode gaat doen.

We werken eclectisch met verschillende instrumenten waaronder Voice Dialogue, Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werk.

Power of Presence

Het programma Power of Presence wordt begeleid door Wijnand Schreurs & Jacqueline van Onzenoort, beiden Executive business & life coaches met brede ervaring in cultuur en transformatie programma’s. Meer weten over het programma of een vrijblijvend intakegesprek? Neem contact op met ons of kijk voor het uitgebreide programma op de speciale website www.powerofpresence.nl/

Schrijf je nu in en download het gratis ebook.