Teal leiderschap

In een een-op-een coachtraject en in het leiderschapsprogramma Power of Presence gaan we na een intakegesprek aan de slag met jouw coachvragen. Op basis van het intakegesprek ontvang je een voorstel met een aanpak op maat en afgestemd op jouw specifieke behoeften.

We werken vanuit 7 leidende principes:

  1. Alles is aanwezig en met elkaar verbonden (holisme en nondualiteit).
  2. Wat je buiten waarneemt is een weerspiegeling van binnen.
  3. Doorzien en aanvaarden van de persoonlijkheid is de sleutel tot transformatie naar verruimd bewustzijn.
  4. Realisatie van volledig potentieel vraagt om het benutten van alle energiebronnen en intelligenties.
  5. In Presence zijn betekent dat je vol-ledig met je aandacht in het hier en nu bent.
  6. Contact met anderen vraagt om in verbinding te zijn met jezelf.
  7. Partnerschap tussen ego (doen) en bezieling (zijn).

Als je kiest voor een individueel coachtraject, word je door mij (Jacqueline) begeleid. Tijdens het coachtraject ga je bovenstaande principes ervaren.  Ik ga ervan uit dat alle antwoorden al bij jou aanwezig zijn. Ik begeleid je om van deze antwoorden bewust te worden en expliciet te maken. Het coachtraject is maatwerk waarbij ik vaak gebruik maak van de volgende onderdelen.

Inzicht in drijfveren
Teal werkt met het Individueel drijfverenDNA™ van WaardenManagement. Na het invullen van een online vragenlijst, ontvang je een rapport met een persoonlijk profiel. Het profiel laat zien welke drijfveren jouw dagelijkse denken, voelen en handelen het meest aansturen en welke het minst. Na een verdiepend gesprek over het profiel begrijp je beter hoe en waarom je reageert en handelt.

Persoonlijke geschiedenis
Het gezin en de omgeving waarin je bent opgegroeid, is bepalend voor het gedrag dat je vertoont. Door je te verdiepen in je levensloop, krijg je zicht op je overlevingsmechanismen die vaak al vroeg in je leven zijn ontstaan. Het zijn de gedragspatronen die je vertoont wanneer je onder druk staat. Dit inzicht helpt bij het doorbreken en loslaten van belemmerende gedragspatronen.

Persoonlijk Intentieplan
De leidraad tijdens en tussen de coachgesprekken is een persoonlijk Intentieplan. We beginnen met een schets van je diepere Intentie: welke impact wil je hebben? Wanneer is jouw (werkende) leven voor jou betekenisvol? Vervolgens maken we een plan waarin jij aangeeft wat je de komende periode gaat doen.

Ik werk eclectisch met verschillende instrumenten waaronder Voice Dialogue, Transformational Presence, Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werk.

Gemiddeld zijn er 6 coachgesprekken op de coachlocatie in Wassenaar gedurende een periode van ca. een half jaar. Tussen de coachgesprekken ga je aan de slag met oefeningen en opdrachten om inzichten en bewustzijn in de praktijk te brengen met nieuw gedrag, vaardigheden en overtuigingen.

Power of Presence

Het programma Power of Presence wordt begeleid door Wijnand Schreurs & Jacqueline van Onzenoort, beiden Executive business & life coaches met brede ervaring in cultuur en transformatie programma’s. Meer weten over het programma of een vrijblijvend intakegesprek? Neem contact op met ons of kijk voor het uitgebreide programma op de speciale website www.powerofpresence.nl/

Schrijf je nu in en download het gratis ebook.