Wie gewoontepatronen van mensen doorziet, ontdekt simpelere manieren van organiseren.

De digitale revolutie zet oude verdienmodellen en organisatiepraktijken op zijn kop. Het oplossen van de problemen die zijn ontstaan, vraagt om een nieuwe manier van denken en doen. Want, zoals Einstein ooit zei: als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Hoe transformeren we van hiërarchische sturing en stabiliteit naar een wendbare organisatie waarin zelforganisatie vanzelfsprekend is?

Om je aan te passen aan de complexiteit van de (markt)omstandigheden is een ruim bewustzijnsniveau nodig. Het volgende niveau van bewustzijn dient zich aan als de huidige vorm niet meer in staat is om adequaat te reageren op de veranderende omstandigheden.

Herken je het volgende?

  • Onze mensen nemen geen eigen verantwoordelijkheid;
  • Onze mensen zijn niet zelfstandig;
  • Ons management kan de controle niet loslaten en wil zichzelf niet overbodig maken.
Teal helpt mensen, teams en organisaties het vermogen te ontwikkelen om zich aan te passen aan de complexiteit van de omgeving.
  • Teal werkt met bewezen (jaar)programma’s met een integrale benadering van organisatieontwikkeling en next level practices.
  • Teal helpt het volledige potentieel te ontwikkelen bij mensen met aandacht voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele vitaliteit.
  • Teal faciliteert dat teams vanuit vertrouwen in staat zijn tot het nemen van verantwoordelijkheid voor het geheel door het voeren van een krachtige dialoog en verbindende communicatie.
  • Teal brengt mensen in verbinding met hun diepere Intentie.

Wil je weten wat Teal voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je vragen over een van de programma’s? Neem contact met ons op.

Onze programma’s

Wij bieden de volgende oplossingen voor de gewenste transformatie:

Als de markt verandert, verander jij dan mee? Zijn jij en je organisatie wendbaar en creatief genoeg om snel te beslissen en te handelen? Hoe goed ken jij jezelf? Weet jij hoe je reageert op stresssituaties? Herken jij je eigen gewoontepatronen? Teal coacht een-op-een en vanuit het programma Power of Presence, gericht op leiderschap vanuit Nu. Lees verder
In sterke teams bepalen de medewerkers samen hoe ze werken, nemen met elkaar besluiten en lossen conflicten op. Hoe zorg je dat een multifunctioneel team snel goed functioneert? Wat is er voor nodig dat elkaar continu feedback geven vanzelfsprekend is? Teal begeleidt teams bij het behalen van resultaten die bijdragen aan de bedoeling van de organisatie. Lees verder
Door een toenemende behoefte aan persoonlijke en professionele groei, zingeving en autonomie, zoeken steeds meer organisaties naar vormen die ruimte bieden voor eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. De overgang naar zelforganisatie is in de praktijk een stevige transformatie. Door het wegvallen van een coördinatie van het management, moeten tal van aspecten op een nieuwe manier worden vormgegeven. Dit stelt specifieke eisen aan de hele inrichting zoals het HR beleid en financiële besturing van de organisatie en de mensen die er werken.Teal coacht en adviseert en helpt bij het afstemmen van de richting op de inrichting en verrichting van de organisatie. Lees verder